Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

[Download] "Vad ska en flicka göra?" by Annika Lantz # eBook PDF Kindle ePub Free

Vad ska en flicka göra?

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Vad ska en flicka göra?
  • Author : Annika Lantz
  • Release Date : January 02, 2016
  • Genre: Nonfiction,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 609 KB

Description

"NÄgon gÄng under mitt fyrtiosjÀtte Är fick jag för mig att jag skulle skriva en bok om att Äldras med vÀrdighet. Om att vÀxa upp, fÄ barn, skaffa ett jobb och bli gammal. Livet i största allmÀnhet.

Men det hÀr Àr en bok som drabbades av sjukdom.

Mitt under skrivprocessen damp en diagnos ner i livslÄdan och inget blev som det var tÀnkt. Resultatet blev hur som helst en samling texter som beter sig som en cancerdrabbad DNA-spiral.

Men eftersom att skriva Àr att leva och i vissa fall att överleva sÄ fortsatte jag som om ingenting hade hÀnt. NÀr behandlingen var över satt jag dÀr med ett antal kapitel om livet i största allmÀnhet och livet stÀllt pÄ sin spets. Jag har nu, efter bÀsta förmÄga, flÀtat ihop de hÀr tvÄ delarna. Precis som i en flÀta finns det stÀllen dÀr delarna möts medan andra partier tittar pÄ varandra som om som aldrig har setts förut. UngefÀr sÄ tÀnker jag att det ocksÄ Àr att vara mÀnniska, stÀndigt brottandes med den spretiga frÄga som ekar genom tiderna vare sig du Àr med eller inte, nÀmligen: Vem Àr jag?

Och hur lÀnge?

En del av den tid jag har fÄtt mig till livs har jag Àgnat Ät att sÀtta samman de ord som fint förpackade nu dansar inför dig.

FĂ„r de lov?"

Radioprofilen Annika Lantz har skrivit en djupt humoristisk och allvarlig bok om att konsten att inse att man inte lÀngre Àr ung och lovande, om livet i största allmÀnhet och om konsten att vara riktigt rÀdd.


Ebook Free Online "Vad ska en flicka göra?" PDF ePub Kindle