Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

(Download) "Vaarallista kokea" by Aila Meriluoto # Book PDF Kindle ePub Free

Vaarallista kokea

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Vaarallista kokea
  • Author : Aila Meriluoto
  • Release Date : January 23, 2020
  • Genre: Nonfiction,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 1925 KB

Description

HengÀstyttÀviÀ merkintöjÀ runoudesta ja rakkaudesta

Vaarallista kokea koostuu Aila Meriluodon pÀivÀkirjoista, mutta toimii kuin romaani. Teos on polttavaa, pidÀkkeetöntÀ todistusta siitÀ mikÀ tapahtuu.

Mutta yksi tÀhdellinen asia on sanottava juuri nyt: minulla on alue jonka sisÀllÀ kÀytÀn ja tulen kÀyttÀmÀÀn kylmÀsti ja hÀikÀilemÀttömÀsti hyvÀkseni kaikkia ja kaikkea mitÀ elÀmÀ tielleni tuo. Ja se on kirjoittaminen. Ja minÀ teen sen ilman tunnonvaivoja ja tÀydellÀ oikeudella. Koska se on suorastaan eettinen asia, tÀrkeÀmpi kuin mitkÀÀn muut, ystÀvyydetkÀÀn: todistuksen antaminen.

Vaarallista kokea julkaistiin vuonna 1995 kirjailijan itsensĂ€ toimittamana. PĂ€ivĂ€kirjat ovat pÀÀosin 60- ja 70-luvuilta, jolloin kirjailija oli muuttanut neljĂ€n lapsensa kanssa Ruotsiin ja asui siellĂ€ kahdentoista vuoden ajan. Noina vuosina Meriluoto loi monipuolisen kirjallisen tuotannon, mutta pĂ€ivĂ€kirjat kertovat tarinan myrskyisĂ€n avioliiton jĂ€ttĂ€neestĂ€ naisesta, hĂ€nen arjestaan, rakkauksistaan ja työstÀÀn. Teoksesta vĂ€littyy Meriluodon elĂ€mĂ€ntehtĂ€vĂ€: todistuksen antaminen ”suoraan kohdalta”.

Aila Meriluoto (1924-2019) julkaisi esikoisrunokokoelmansa Lasimaalaus vain 22-vuotiaana. HÀnen tuotannossaan on neljÀtoista runokokoelmaa, romaaneja ja suomennoksia sekÀ elÀmÀkerta kirjailija Lauri Viidasta, jonka kanssa hÀn oli kahdeksan vuotta naimisissa.


PDF Books Download "Vaarallista kokea" Online ePub Kindle