Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

(Download) "Uutismies" by Kari Lumikero # eBook PDF Kindle ePub Free

Uutismies

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Uutismies
  • Author : Kari Lumikero
  • Release Date : January 01, 2019
  • Genre: Nonfiction,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 2267 KB

Description

Aina siellÀ missÀ tapahtuu

Palkitun uutistoimittajan vÀrikkÀÀt ja koskettavat muistelmat työstÀÀn kuudella vuosikymmenellÀ, eri puolilla maailmaa, tiukkojakaan paikkoja kaihtamatta.

Kari Lumikeron pitkĂ€ tie toimittajana on vienyt hĂ€net maailmalla mieleenpainuviin tilanteisiin, pahimmillaan – tai parhaimmillaan – yhdellĂ€ ja samalla reissulla niin Jugoslavian hajotussotien jĂ€lkeiseen Serbiaan tekemÀÀn juttua epĂ€illyistĂ€ sotarikollisista kuin Ateenaan euroviisufinaaliin seuraamaan suomalaisen hirviöbĂ€ndi Lordin historiallista voittoa. Matkan varrelle on siis mahtunut niin vakavaa journalismia kuin viihdettĂ€kin, unohtamatta perhe-elĂ€mÀÀ ja ystĂ€viĂ€, joita ilman ei raskasta reissuelĂ€mÀÀ jaksaisi. TĂ€stĂ€ kaikesta Lumikero kertoo muistelmissaan leikkisĂ€llĂ€ ja itseironisella tyylillÀÀn, kyynisyyden ammottavaa kuilua vĂ€ltellen, vaikka maailmalla nĂ€hty ja koettu olisi vĂ€lillĂ€ antanut aihetta toivottomuuteenkin.

Kari Lumikero on pitkÀn linjan journalisti, joka tunnetaan parhaiten työstÀÀn MTV3:ssa muun muassa Skandinavian ja Keski-Euroopan kirjeenvaihtajana sekÀ raportoinnistaan kriisi- ja sotatoimialueilla. HÀn sai vuonna 2005 Bonnierin suuren journalistipalkinnon Intian valtameren tsunamikatastrofia kÀsittelevÀstÀ uutisoinnistaan.


Download Ebook "Uutismies" PDF ePub Kindle